Professionals

Introductie van de professionals


Professionals

Introductie van de professionals

Image

Toekie van Apeldoorn (1974) is een vrouw met een missie, zij gaat voor gelukkige kinderen en gezinnen. In 2010 richtte zij 'de Kindercoaches' op. Haar kennis en ervaring als mens en systemisch werker bundelt zij om kinderen, ouders en professionals doeltreffend te begeleiden middels coaching, training en supervisie. Toekie’s gevarieerde achtergrond en haar spontane karakter gecombineerd met haar voorliefde voor kinderen resulteren in een deskundige begeleiding rechtstreeks vanuit het hart.

www.dekindercoaches.nl

Image
Image Image

Nicole Schipper (1986) is een gepassioneerde leerkracht binnen het basisonderwijs. Zij heeft voor diverse groepen gestaan, waardoor ze een goed pedagogisch en didactisch beeld heeft bij kinderen binnen de leeftijdsgroep 4 t/m 12 jaar. Met haar energieke, positieve en warme benadering maakt Nicole verbinding met kinderen en ouders. Het is haar missie kinderen te zien, horen en voelen en vanuit daar kinderen in hun kracht te zetten en te coachen in wie ze ZIJN.

Image

Nicole Maas (1972) werd in 2008 plotseling jong weduwe en merkt nog dagelijks hoe lastig het is als kinderen opgroeien zonder hun vader. Het creëren van een nieuwe stabiele basis zodat haar drie jongens gelukkig kunnen opgroeien is wat haar de afgelopen tien jaar stimuleerde. Toen ze in 2014 haar thuisbasis in Sint-Michielsgestel creëerde wist ze al dat ze deze plek in het groen graag ter beschikking wilde stellen aan andere kinderen die hun vader zijn verloren. Met haar thuisbasis en haar warme hart, hoopt ze bij te dragen aan een bijzondere dag.

Image
Image

Marc Gaillard (1976) is zelf kind van een vader die op jonge leeftijd zijn vader heeft verloren. Wil kinderen die op jonge leven zo’n groot verlies moeten dragen iets meegeven in hun kracht, waarop ze de rest van hun leven kunnen bouwen. Als geen ander weet hij hoe belangrijk het is om gezien te worden, de erkenning te krijgen en kwetsbaar te mogen zijn.

www.openmind.pro

Image

Janneke van Tiggelen (1982) is een warme, empathische kindercoach uit Tilburg. Ze heeft hiervoor in de zorg gewerkt met kinderen in allerlei doelgroepen en van allerlei leeftijden. Zij kan goed aansluiten bij de belevingswereld van kinderen en vindt het erg belangrijk dat kinderen gezien worden. Dat ze zichzelf mogen zijn en zich durven te uiten. Haar passie is om ervoor te zorgen dat kinderen, ondanks tegenslagen of problemen, kunnen stralen! Zo’n dag als deze is daar perfect voor en zij zal dan ook zorgen dat kinderen met een heel fijn gevoel naar huis gaan.

www.ikkanhetkindercoaching.nl

Image